Çanakkale Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu Yapı Malzemeleri Laboratuarı ÇOMÜ'de Hizmet Veriyor.

Meslek Yüksek Okulu İnşaat Programı öğrencilerinin derslerini uygulamalı olarak gerçekleştirmesi ve yapı malzemeleri üzerinde bilimsel araştırma deneylerinin elverişli hale getirilmesini amaçlayan kurum, üniversite içinde ve dışında pek çok hizmet sunuyor.

Yapı Malzemeleri Laboratuarı Müdürü Öğr. Gör. Ferruh Altınsoy, ÇOMÜ TV'ye ...

Yayın tarihi : 30 Mayıs 2017

Yapı Malzemeleri Laboratuarı Müdürü Öğr. Gör. Ferruh Altınsoy, ÇOMÜ TV'ye laboratuar hakkında bilgi verdi.

Haber: Büşra Palaz Kamera&Montaj: Hüsnü Aksoy

Genel Yayın Yönetmeni: Vural Bulut