''Çanakkale ve Sina-Filistin Cepheleri'nde Avusturya- Macaristan Topçu Bataryaları'' Konferansı Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü ile Atatürk ve Çanakkale Savaşlarını Araştırma Merkezi tarafından "Çanakkale ve Sina-Filistin Cepheleri'nde Avusturya- Macaristan Topçu Bataryaları" konulu konferans düzenlendi.

Yayın tarihi : 02 Aralık 2015

Troya Kültür Merkezinde gerçekleştirilen konferansa akademisyenler ve öğrenciler katıldı. Konferansın açılış konuşmasını Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Yardımcı Doç. Dr. Mithat Atabay yaptı.

Haber: Erkan Özavcı

Kamera: Mahmut Ergüven