Çocuk ve Spor Etkinliği Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi  Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu ile Çocuklar Evi Kreş ve Anaokulu’ nun birlikte düzenlediği ‘’Çocuk ve Spor Şenliği’’ gerçekleştirildi. BESYO Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen etkinlikte çeşitli spor dallarında hünerlerini sergileyençocuklar, doyasıya eğlendiler.

ÇOMÜ Kreş Koordinatörü Meral Aydın, etkinlikle çocuklara sporu sevdirmenin amaçlandığını belirtti.

Etkinlik tüm ÇOMÜ ...

Yayın tarihi : 26 Mayıs 2017

Etkinlik tüm ÇOMÜ Kreş öğrencilerine madalya verilmesiyle sona erdi.

Haber: Atiye ŞAHİN-Montaj :Kasım ERTUĞRUL-Muhabir: Özlem KAYGUSUZ-Kamera: Berkay ERGÜ

Genel Yayın Yönetmeni: Vural BULUT