ÇOMÜ Arkeoloji Dünyasını Ağırlıyor

Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü ile Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) tarafından ortaklaşa düzenlenen 40. Uluslararası Kazı, Araştırma ve Arkeometri Sempozyumu açılış töreni Troia Kültür Merkezi’nde gerçekleşiyor.

Yayın tarihi : 09 Mayıs 2018

Yaklaşık 400 araştırmacının katıldığı, 5 gün sürecek sempozyumda yapılacak oturumlarda beş salonda sunulacak bildiri sayısı 447 olup, bunlardan 49’u yabancı ülkelerden gelen bilim insanları tarafından sunulacak.