ÇOMÜ’de Rektörlük Devir Teslim Töreni Gerçekleşti

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörlüğü’ne atanan Prof. Dr. Sedat Murat, görevi Prof. Dr. Yücel Acer’den devraldı.

Yayın tarihi : 24 Nisan 2019

Rektörlük makamında gerçekleşen devir teslim törenine Rektör Prof. Dr. Sedat Murat ailesi ile katıldı.

Prof. Dr. Yücel Acer, Rektör Prof. Dr. Sedat Murat’a yeni görevinde başarılar dileyerek, son dört yıl içerinde ÇOMÜ’de yapılanlara ilişkin bilgiler verdi.

Rektör Prof. Dr. Sedat Murat ise yaptığı konuşmada, Prof. Dr. Yücel Acer’in zor bir süreçte görev yaptığını, üniversitede adeta mayınlı bir tarlaya girdiğini ifade etti.

Konuşmaların ardından Rektörlük makamında Prof. Dr. Yücel Acer ve Rektör Prof. Dr. Sedat Murat karşılıklı çiçek takdiminde bulundular.