ÇOMÜ Diş Hekimliği Fakültesi'nin İlk Öğrencileri Önlük Giydi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi 2018-2019 Öğretim yılı Önlük Giyme Töreni, Troia Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Yayın tarihi : 21 Kasım 2018

Törene, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer ve eşi Aysun Acer,  Çanakkale Belediye Başkan Vekili ve Meclis Üyesi Bilge Şimşek, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Süha Özden, Prof. Dr. Mustafa Görün, Çanakkale Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Başhekimi Hacer Oğuz, Çanakkale Diş Hekimleri Odası Başkanı Süleyman Sami Doğangün ile çok sayıda akademisyen, öğrenci ve veli katıldı.

Program saygı duruşu, İstiklal Marşı’nın söylenmesi, tanıtım filminin izlenmesi ve müzik dinletisiyle başladı.

Programın açılış konuşmasını Rektör Prof. Dr. Yücel Acer yaptı. Acer konuşmasında; ÇOMÜ’nün üç yıl önce 13 olan fakülte sayısının bugün Diş Hekimliği Fakültesi’yle birlikte 16’ya çıktığını belirterek, ÇOMÜ’nün her geçen gün büyüyerek yoluna devam ettiğini söyledi.

Açılış konuşmasının ardından önlük giyme törenine geçildi. 2018 yılında yapılan YKS sınavında Diş Hekimliği Fakültesi’ne yerleştirme sıralamasında ilk üçe giren öğrencilerin önlüklerini Rektör Acer giydirdi.

Tören toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.