ÇOMÜ, 12 Mayıs Hemşireler Gününü Kutladı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi,  Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Bölümü, Sağlık Uygulama Ve Araştırma Hastanesi işbirliğiyle hazırlanan ‘’12 Mayıs Dünya Hemşireler Günü’’ kutlandı. Troya Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programa; Çanakkale Belediye Başkan Yardımcısı Rebiye Ünüvar, Sağlık Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Gülbu Tanrıverdi, akademik personel ile öğrenciler katıldı.

Program Saygı Duruşu, İstiklal ...

Yayın tarihi : 15 Mayıs 2017

Program Saygı Duruşu, İstiklal Marşı’nın ardından açılış konuşmalarının yapılmasıyla başladı.

Açılış konuşmalarının ardından Hemşirelik bölümü öğrencilerinin hazırladığı ‘’İyilikteki Nefes’’ konulu kısa film izlendi.

Moderatörlüğünü  Hemşirelik Bölümü Öğretim Görevlisi Sevda Efil ile Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhemşiresi Nazmiye Sınmaz’ın yaptığı‘’Dünya Hemşireler Günü’’ kapsamında organize edilen ‘’Sürdürülebilir Kalkınma Hedeflerine Ulaşmada Hemşirelerin Rolü’’ konulu panele geçildi.

Programın sonunda öğrencilerin hazırlandığı Rol Playler sahnelendi.

Haber: Erkan Özavcı Kamera: Mahmut Ergüven Montaj: Kasım Ertuğrul