ÇOMÜ 2016 Yılı Bütçesinde %26 Artış

Kuruluşundan itibaren sürekli bir gelişme içerisinde olan, hem öğrenci hem fakülte, hem de bilimsel araştırmalarla hızla büyüyen Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinin 2016 yılı bütçesi yaklaşık % 26 artışla 300 milyon TL oldu, bütçeye öğrenci harçlarının katkısı ise % 8 olarak belirlendi.

Yayın tarihi : 20 Kasım 2015

Konuyla ilgili ÇOMÜ TV’nin sorularını cevaplandıran Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Strateji Geliştirme Daire Başkanı Ö.Erdem Kodal şunları söyledi;

Haber: Erkan Özavcı/ Kamera&Kurgu: Hüsnü Aksoy