ÇOMÜ, 4. Ulusal Yabancı Dil Eğitimi Kurultayına Ev Sahipliği Yapıyor

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Eğitim Fakültesi ev sahipliğinde düzenlenen 4. Ulusal Yabancı Dil Eğitimi Kurultayı'nın açılış töreni gerçekleştirildi

Törene Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Dinçay Köksal, panelistler, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu, İstiklal Marşı ve müzik dinletisinin ardından açılış konuşmalarına geçildi.

...

Yayın tarihi : 10 Mayıs 2016

Açılış konuşmalarının ardından kongrenin oturumlarına geçildi.

Haber: Erkan Özavcı Kamera: Muhammet Alınlı Montaj: Hüsnü Aksoy