Genel

ÇOMÜ Araç Bakım Onarım Atölyesi Hizmete Açıldı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, hizmete yeni açılan ÇOMÜ Araç Bakım Onarım Atölyesi’nde incelemelerde bulundu.

Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Erdem, Prof. Dr. Süha Özden, Prof. Dr. Mirza Tokpunar, Genel Sekreter Sami Yılmaz, Genel Sekreter Yardımcısı Kenan Yücel, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Kelkit, Gökçeada Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Erkan Bil’in de eşlik ettiği ...


Yayın tarihi : 30 Mart 2017
Yazar : ÇOMÜ Medya Merkezi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, hizmete yeni açılan ÇOMÜ Araç Bakım Onarım Atölyesi’nde incelemelerde bulundu.

Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Erdem, Prof. Dr. Süha Özden, Prof. Dr. Mirza Tokpunar, Genel Sekreter Sami Yılmaz, Genel Sekreter Yardımcısı Kenan Yücel, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Kelkit, Gökçeada Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Erkan Bil’in de eşlik ettiği incelemelerde Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Sinan Karabulgu; ÇOMÜ’ye ait otomobil, pikap, panelvan, traktör, minübüs, midibüs ve otobüs olmak üzere mevcut 42 adet taşıtın lastik, rot balans ayarı ve kaporta bakım onarımı hariç tamamının bakım onarımlarının atölyede gerçekleştirildiğini söyledi.

Yapılan incelemelerin ardından Rektör Acer ve beraberindeki heyet ÇOMÜ şoförlerinin her sene düzenlediği geleneksel pilav ikramına katıldılar. ÇOMÜ şoförleri Rektörlüğün personeli ile bir arada olabilmek için pilav ikramı düzenlediklerini belirttiler.