ÇOMÜ'de 10 Kasım Atatürk'ü Anma Töreni Yapıldı

Bugün 10 Kasım 2015. Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 77. Yıldönümü.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ulu Önder Atatürk’ün ölüm yıldönümü münasebetiyle Bilim Anıtında bir tören düzenledi.

Törene Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi rektör yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Erdem, ile akademik ve idari personel katıldı.

Tören saat 9’u 5 geçe Atatürk anıtına çelenk konulması saygı ...

Yayın tarihi : 20 Kasım 2015

Tören saat 9’u 5 geçe Atatürk anıtına çelenk konulması saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla sona erdi.