ÇOMÜ'de "10 Kasım Atatürk'ü Anma Programı" Gerçekleştirildi

Cumhuriyetin kurucusu Gazi M. Kemal Atatürk’ün ölümünün 78.yılı dolayısıyla ÇOMÜ Terzioğlu Yerleşkesi Bilim Anıtı önünde bir anma töreni düzenlendi. Törene Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Erdem, Süha Özden, Mirza Tokpunar, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldılar. Bilim Anıtı önündeki törende Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Erdem ile Süha Özden anıta çelenk sunarken, Atatürk anısına iki dakikalık saygı duruşunda ...

Yayın tarihi : 10 Kasım 2016

Bilim Anıtı önündeki törende Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Erdem ile Süha Özden anıta çelenk sunarken, Atatürk anısına iki dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Tören İstiklal Marşı ile sona erdi.