ÇOMÜ'de 23 Nisan Çocuk Olimpiyatları Etkinliği Düzenlendi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu’nda  “Çocuk Olimpiyatları” düzenlendi.

ÇOMÜ Kreş ile BESYO tarafından organize edilen programa ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, BESYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Necati Cerrahoğlu, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Gülçin Gözaydın, Kreş Müdürü Meral Aydın ile kreş öğrencileri katıldı.

Açılış ...

Yayın tarihi : 27 Nisan 2016

Açılış konuşmalarının ardından müsabakalara geçildi. Minik öğrenciler doya doya eğlendiler.

Haber: Erkan Özavcı Kamera: Cansu Hasgül Kurgu: Hüsnü Aksoy