ÇOMÜ’de İlk Kayıt Heyecanı Yaşandı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinde, yeni dönem öğrenci kayıtları başladı. 2017-2018 eğitim öğretim yılı ilk kayıtları Rektör Prof. Dr. Yücel Acer, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süha Özden, Sağlık Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Gülbu Tanrıverdi, akademik - idari personel ve ailelerin katılımıyla Sağlık Yüksekokulu’nda gerçekleştirildi. Okula ilk kaydı ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer yaptı.

Rektör Acer kayıt töreni öncesi ...

Yayın tarihi : 14 Ağustos 2017

Rektör Acer kayıt töreni öncesi yaptığı konuşmada; Çanakkale’nin öğrenci olunabilecek en güzel şehirlerden biri olduğunu belirterek, ÇOMÜ’nün öğrenci sayısı ve kalite açısından adından söz ettiren bir üniversite olduğunu belirtti.

Konuşmanın ardından Sağlık Yüksekokulunu kazanan Havva Acar adlı öğrencinin kaydını gerçekleştirerek, öğrenci kimliğini verdi, çiçek ve hediye takdiminde bulundu.

Kayıt törenin ardından basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Rektör Acer,ÇOMÜ’nünbu yıl da en çok tercih edilen üniversiteler arasında yer aldığını ve ilk yerleştirmelerle  % 95’lik bir doluluk oranına ulaştığını söyledi.

Haber: Erkan Özavcı Kamera& Montaj: Kasım Ertuğrul

Genel Yayın Yönetmeni: Vural Bulut