ÇOMÜ'de İlk Kayıt Heyecanı Yaşanıyor

Türkiye’nin en çok tercih edilen üniversitelerinden biri olan Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nde kayıt heyecanı yaşanıyor.

Tıp Fakültesinde düzenlenen ilk kayıt törenine Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Erdem, Genel Sekreter Sami Yılmaz, Genel Sekreter Yardımcısı Kenan Yücel ile öğrenciler ve aileleri katıldı.

2016- 2017 Eğitim- Öğretim döneminin Tıp ...

Yayın tarihi : 15 Ağustos 2016

2016- 2017 Eğitim- Öğretim döneminin Tıp Fakültesine ilk kaydını Rektör Acer yaptı. Acer kayıt töreninde yaptığı konuşmada ÇOMÜ’nün öğrenciler tarafından en çok tercih edilen üniversitelerden biri olduğunu belirterek, ÇOMÜ ailesine 11.000 yeni öğrencinin katılacağını söyledi.

Rektör Acer, Türkiye’nin olağanüstü bir dönemden geçtiğini belirterek öğrencilere daha güzel bir üniversite ve daha kaliteli bir eğitim sunmak için Fetullahçı Terör Örgütü / Paralel Devlet Yapılanmasıyla etkin bir şekilde mücadele ettiklerini söyledi.

Rektör Acer, konuşmasının ardından Tıp Fakültesine ilk sırada giren öğrenci Rüya Merve Onuk ve ilk üçe giren öğrencilerin kaydını gerçekleştirdi.

Haber: Erkan Özavcı Kamera& Kurgu: Hüsnü Aksoy