ÇOMÜ’de “Mehmet Akif Ersoy ve Eseri“ Konulu Konferans Düzenlendi

İstiklal Marşı’nın Milli Marş olarak kabulünün ve Milli Şair M. Akif Ersoy’un ölümünün seneyi devriyesi münasebetiyle Rektörlük Konferanslar Dizisi kapsamında düzenlenen İstiklalin Sesi, İstikbalin Nefesi: M. Akif ve Eseri adlı konferans gerçekleştirildi.

Troya Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen konferansa Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Erdem, öğretim üyeleri, öğrenciler katıldı.

...

Yayın tarihi : 13 Mart 2017

Konferansı, Fatih Sultan Mehmet Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Fatih Andı verdi.

Konferansın sonunda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Erdem Prof. Dr. Mehmet Fatih Andı’ya hediye takdiminde bulundu.

Haber: Erkan Özavcı Kamera: Mahmut Ergüven Montaj: Hüsnü Aksoy

Genel Yayın Yönetmeni: Vural Bulut