ÇOMÜ'de Teleferik Hattı Kurma Çalışmaları Sürüyor

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nde kurulması planlanan teleferik hattı için çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda yapılan teknik ziyaret ve ön fizibilite çalışmalarının ardından, Rektör Prof. Dr. Yücel Acer hattın planlandığı Terzioğlu Yerleşkesi Yurtlar Bölgesi'nde incelemelerde bulundu.

Yayın tarihi : 21 Ocak 2016

Bölge de ve harita üzerinde Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Güven Ünal'dan bilgiler alan Acer'e Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Kelkit, İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hülya Önal, Genel Sekreter Yardımcısı Kenan Yücel eşlik etti.

Kurulacak teleferik hattı ile Çanakkale'ye yeni bir turizm alanı ve ulaşıma yeni alternatifler kazandırılması hedefleniyor.

Haber - Kamera: Aydın Abuhan