ÇOMÜ’de “Vefa Günleri Mehmet Akif Ersoy’un Hayatı” Konulu Konferans Düzenlendi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nde “Vefa Günleri ve Mehmet Akif Ersoy’un Hayatı “ konulu konferans düzenlendi.

Yayın tarihi : 23 Aralık 2016

Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürlüğü tarafından, Troia Kültür Merkezi'nde düzenlenen konferansa, İstanbul Zaim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bulut konuşmacı olarak katıldı. Konferansa, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Süha Özden, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Bünyamin Bacak, akademisyenler, kurum ve kuruluşların daire müdürleri, öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından, Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürü Mehmet Özkan açılış konuşmasını yaptı.

İstanbul Zaim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bulut ise Millî Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un hayatından kesitler aktararak, gelecek nesillerin Mehmet Akif Ersoy’un yaşamını örnek almaları gerektiğini vurguladı.

Düzenlenen konferans, hediye takdimi ile son buldu.