ÇOMÜ Dış İlişkiler Koordinatörlüğü Yeni Ofisine Taşındı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Dış İlişkiler Koordinatörlüğü yeni ofisine taşındı.

Siyasal Bilgiler Fakültesi 1. Katta hizmet verecek olan ofis için bir açılış töreni ve kokteyl düzenlendi.

Kokteyl’e Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mirza Tokpunar, Ahmet Erdem, Süha Özden, Dış İlişkiler Koordinatörü Doç. Dr. Hasan Kaplan, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı. ...

Yayın tarihi : 11 Kasım 2016

Açılışın ardından Dış İlişkiler Koordinatörü Kaplan, açılış törenine katılan misafirlere ofisi gezdirdi.

Haber: Erkan Özavcı Kamera: Berkay Ergü Montaj: Hüsnü Aksoy

Genel Yayın Yönetmeni: Vural Bulut