ÇOMÜ Kreş 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Etkinliği Düzenledi

29 Ekim 1923’te Kurulan Türkiye Cumhuriyeti’nin Kuruluşunun 93. Yıldönümü Çeşitli Etkinliklerle Hazırlanıyor. Bu Kapsamda ÇOMÜ Kreş Öğrencileri ve Öğretmenleri Cumhuriyet Bayramı Etkinliği Düzenledi.

ÇOMÜ Kreş Binasında Yapılan Kutlama Programında Minikler, Şiirler Okudu, Şarkılar Söyleyerek Doyasıya Eğlendi. Programda, Minik Öğrencilerin Okuduğu İstiklal Marşı, Şiirler ve Marşlar Büyük Alkış Topladı.

Şarkı Söyleyip ...

Yayın tarihi : 27 Ekim 2016

Şarkı Söyleyip Marşlar Söyleyen Minikler ÇOMÜ TV Mikrofonlarına duygularını Anlattılar.

Haber: Hatice Öztürk  Kamera&Kurgu: Hüsnü Aksoy

Genel Yayın Yönetmeni: Vural Bulut