ÇOMÜ Kreş Anneler Gününü Kutladı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi bünyesinde hizmet veren Türkiye’nin  en büyük kreşi  Çocuklar Evi Kreş ve Anaokulu geçtiğimiz gün düzenledikleri  etkinlikle anneler gününü kutladı. Annelerinde davetli olduğu etkinlikte hazırlanan videolar duygu dolu anların yaşanmasına sebep olurken, kreş yetkilileri ve öğrencilerin gösterileri beğeni topladı.

Yayın tarihi : 12 Mayıs 2017

ÇOMÜ Kreş’in Müdür Yardımcısı ve aynı zamanda velilerden biri olan Elif YALÇIN Anneler Günü etkinliğiyle ilgili ÇOMÜ TV kamerasına konuştu.

ÇOMÜ Kreş Öğretmenlerinden Huriye AYDURAN ve Gizem YAŞAR’ da günün anlam ve önemine değindikleri konuşmalarında şu ifadelere yer verdi.

Anneler günü programı şarkılar, danslar ve ikramlarla devam etti.

Etkinlik öğrencilerin hazırladıkları hediyeleri öğretmenleri eşliğinde annelerine vermesiyle sona erdi.

Haber: Atiye ŞAHİN      Kamera: Rüstem SAVAŞ   Montaj: Kasım ERTUĞRUL

GENEL YAYIN YÖNETMENİ : Vural BULUT