ÇOMÜ Kreş'te Mezuniyet Coşkusu Yaşandı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Çocuklar Evi Kreş ve Anaokulu 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni gerçekleştirildi. Törene ÇOMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Erdem, Rektör Danışmanları; Doç. Dr. Bünyamin Bacak, Yrd. Doç. Dr. Ali Murat Tiryaki, Yrd. Doç. Dr. Gül Sarıdiken, Doç. Dr. Aşkın Koyuncu, Doç. Dr. Özgür Özay, ÇOMÜ Kreş İdari Koordinatörü Meral Aydın, ÇOMÜ Kreş Öğretmenleri, öğrenciler ve veliler katıldı.

...

Yayın tarihi : 18 Mayıs 2017

Açılış konuşmasını  ÇOMÜ Kreş İdari Koordinatörü Meral Aydın yaptı. Aydın konuşmasında mezuniyet töreninin anneler günü temasıyla gerçekleştirileceğini belirterek, tüm annelerin anneler gününü kutladı.

Törene katılan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Erdem ise kreşlerin çalışan anne babalar için önemine değindiği konuşmasında, üniversitenin Türkiye’nin en büyük kreşine sahip olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kreş çalışanlarını özverili çalışmalarından dolayı kutladı.

Anneler günü temasıyla gerçekleştirilen mezuniyet töreninde sınıfların slayt gösterileri yapıldı. Ardından neşeli şarkılar ve coşku dolu dans gösterilerine geçildi. Mezuniyet heyecanı yaşayan 6 sınıf sırayla gösterilerini gerçekleştirdi. Aileleri de minik öğrencilerin mezuniyet heyecanına ortak oldu.

Eğlenceli dakikaların ardından sıra diploma törenine geldi. Tören esnasında öğrencilerin anneleri de sahneye davet edilerek, hazırlanan hediyeler takdim edildi. Öğrencilere diplomaları Rektör Yardımcısı Erdem ve Rektör Danışmanları tarafından verilirken, öğrencileri bugüne hazırlayan öğretmenlere de çiçek takdimi yapıldı.

Mezuniyet Töreni öğrencilerin kep atma seremonisi ile sona erdi.

Haber: Atiye ŞAHİN  Kamera: Mahmut ERGÜVEN    Montaj: Kasım ERTUĞRUL

Genel Yayın Yönetmeni: Vural BULUT