ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

Çanakakle Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer yerel ve ulusal basın temsilcileri ile bir araya geldi. Dardanos Yerleşkesinde düzenlenen ve geçtiğimiz akademik yılın değerlendirildiği toplantıya Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Erdem ve Mirza Tokpunar, akademik personel ile Çanakkale’nin yerel ve ulusal basın temsilcileri katıldı.

Yayın tarihi : 29 Haziran 2016

Rektör Acer basın toplantısında bir yıllık akademik çalışmaları; akademik kalite, bürokratik işlemler ve yapısal gelişmeler şeklinde üç başlık altında basın mensuplarına anlattı. Basın Toplantısının soru-cevap kısmında ise bir soru üzerine Rektör Acer paralel yapılanma ile üniversitedeki mücadelede gelinen noktayı değerlendirdi.

Basın Toplantısının ardından iftar yemeğine geçildi.