ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer’den Öğrenci Topluluklarına Ziyaret

Yayın tarihi : 12 Ekim 2017

ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer’den Öğrenci Topluluklarına Ziyaret

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer ÖSEM binası önünde tanıtım gerçekleştiren öğrenci topluluklarını ziyaret etti. Tek tek bütün masaları gezen Rektör Prof. Dr. Yücel Acer, topluluk yetkilileriyle etkinlikler ve toplulukların ihtiyaçları hakkında sohbet etti. Rektör Acer’in topluluk ziyaretlerinde ÇOMÜ Öğrenci Konseyi Başkanı Alperen Uysal da yer aldı.

ÇOMÜ TV mikrofonlarına açıklamalarda bulunan Rektör Prof. Dr. Yücel Acer, ÇOMÜ’de öğrenim gören öğrencileri topluluklarla sosyalleşmeye ve spor yapmaya davet etti.