ÇOMÜ Romanya'nın Mecidiye Kentinde Tanıtıldı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Romanya'nın Mecidiye Kentinde Tanıtıldı.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Uluslararası Öğrenci Ofisi ve Türk Dünyası Uygulama Araştırma Merkezi, 27-30 Haziran tarihleri arasında ÇOMÜ'yü ve Türkiye’nin eğitim sistemini lise son sınıf öğrencilerine tanıtmak üzere Romanya’nın Mecidiye kentini ziyaret etti.

Yayın tarihi : 05 Temmuz 2017

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Romanya'nın Mecidiye Kentinde Tanıtıldı.

Bugüne kadar  sekiz balkan ülkesinde üniversitemizi tanıtan uluslararası öğrenci ofisi, bu kez de Romanya'nın Dobruca bölgesinde bulunan Mecidiye şehrinde Belediye Başkanı Valentin Vrabie'nin davetlisi olarak yer aldılar.

ÇOMÜ'nün Uluslararası öğrenci sayısını genişletmeyi amaçlayan Uluslararası Öğrenci Ofisi Koordinatörü Doç. Dr. Aşkın Koyuncu, faaliyetler hakkında bilgi verdi.

Uluslararası Öğrenci Ofisi Koordinatör Yardımcısı Zija Shehi ise Romanya'daki tanıtımlar sonrası izlenimlerini ÇOMÜ TV mikrofonlarına anlattı.

Haber: Büşra Palaz Kamera&Montaj: Kasım Ertuğrul

Genel Yayın Yönetmeni: Vural Bulut