ÇOMÜ Teknik Bilimler MYO Akademik Kurul Toplantısı Yapıldı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Teknik Bilimler Yüksekokulu Akademik Kurul toplantısı yapıldı.

Yüksekokul toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Teknik Bilimler Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ali Karabayır, Genel Sekreter Yardımcısı Kenan Yücel, akademik ve idari personel katıldı.

Kurul Toplantısı, Yüksekokul idarecilerinin sunumlarıyla başladı.

...

Yayın tarihi : 24 Mayıs 2017

Kurul Toplantısı, Yüksekokul idarecilerinin sunumlarıyla başladı.

Sunumların ardından Rektör Yücel Acer konuşmasını yaptı. Acer konuşmasındaÇOMÜ’nün 25. Kuruluş yılına ulaşmasının kendileri için çok farklı bir anlam ve önemi olduğunu belirterek, artık hiçbir konuda mazeretlerinin olmaması gerektiğini söyledi.

Rektör Acer’in konuşmasının ardından Meslek Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Ali Karabayır bir değerlendirme konuşması yaptı.

Haber: Erkan Özavcı - Kamera&Montaj: Kasım Ertuğrul

Genel Yayın Yönetmeni: Vural Bulut