ÇOMÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Çanakkale’de Bir İlki Daha Gerçekleştirdi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Kardiyoloji Anabilim Dalı, Çanakkale’de bir İlki daha gerçekleştirdi. Üniversite hastanesinde yatan ileri yaştaki bir hastaya Açık kalp ameliyatı riskli olduğu için Tavi Yöntemi ile Kalp kapakçığı değişimi yapıldı. Operasyon, ÇOMÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Kardiyoloji Bölümü uzmanları Doç. Dr. Adem Bekler ile Doç. Dr. Bahadır Kırılmaz tarafından gerçekleştirildi.

Kardiyoloji Uzmanı ...

Yayın tarihi : 14 Kasım 2016

Kardiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Adem Bekler, TAVI yöntemi sayesinde, yüksek riskli hastalarda, açık kalp ameliyatına gerek kalmadan aort kapaklarının değiştirildiğini ve operasyonun çok başarılı geçtiğini söyledi.

Haber: Erkan Özavcı Kamera& Montaj: Hüsnü Aksoy

Genel Yayın Yönetmeni: Vural Bulut