ÇOMÜ TÖMER, 'Türkçe Yaz Kursu' Devam Ediyor

Yunus Emre Enstitüsü ve Türkçe Öğrenimi Uygulama Merkezleri öncülüğünde 46 ülkeden 540 yabancı uyruklu öğrencinin katılımı ile gerçekleşen Türkçe Yaz Okulu devam ediyor.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nin de dahil olduğu 20 üniversitede gerçekleşen kurslarda eğitimlerin yanında kültürel faaliyetlerle Türkçenin yerinde öğrenilmesi ve Türk kültürünün yakından tanıtılması hedefleniyor.

ÇOMÜTÖMER'de gerçekleşen Türkçe ...

Yayın tarihi : 04 Ağustos 2016

ÇOMÜTÖMER'de gerçekleşen Türkçe Yaz Okulu'nda öğrenciler aldıkları eğitimlerin yanında seramik ve ebru çalışmaları ile Türk kültürünü yakından tanıdılar.