ÇOMÜ TÖMER Yunus Emre Enstitüsü Yaz Okulu Başladı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ve Yunus Emre Enstitüsü işbirliği çerçevesinde yürütülen çalışma ile yurt dışında Türkçe öğrenimi gören yabancı uyruklu öğrencilerin ülkemizde konuk edilmesi, Türkçeyi ve Türk kültürünü daha yakından yaşayarak öğrenmesini amaçlayan 2017 Yaz Okulu programı başladı.

Yayın tarihi : 31 Temmuz 2017

57 ülkeden 700 öğrencinin ve kursiyerin katılım sağladığı yaz okuluna ÇOMÜ TÖMER, 13 ülkeden 18 öğrenciye ev sahipliği ile destek verecek.

ÇOMÜ TÖMER Müdürü Prof. Dr. Bünyamin Bacak ve misafir öğrencilerin Yaz Okulu ile ilgili görüşlerini aldık.

Kamera& Montaj: Kasım Ertuğrul