Dardanos Yerleşkesi’nde Öğrenci Şenliği Çoşkusu Yaşandı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Troya Yılı Öğrenci Şenlikleri haftasonu Dardanos Yerleşkesi’nde gerçekleştirilen etkinlikle sona erdi.

Yayın tarihi : 14 Mayıs 2018

Şenliğin Cuma günkü gündüz seansında öğrenci topluluklarının etkinlikleri vardı.

Akşam seansında ise ilk olarak Ümit Olgun ve Paryalar grubu sahne aldı.

Ardından sahne sırası Emre Aydın’a geldi. Sanatçı birbirinden güzel eserleri ve yorumuyla öğrencileri mest etti.

Şenliğin cumartesi günkü gündüz seansında öğrencilerin şenliğe yoğun ilgisi devam etti.

Akşam seansında sahneye ilk olarak Son Feci Bisiklet grubu çıktı.
Ardından sahne sırası Gökçe’ye geldi. Sanatçı neşeli şarkılarıyla izleyicileri coşturdu.

Şenliğin son gününde ise çeşitli etkinlikler yapıldı ve öğrenciler konser alanını doldurdu.

Sahneye ilk olarak Pinhani grubu çıktı.

Ardından Ece Seçkin sahne alarak öğrencilere unutulmaz dakikalar yaşattı.