Dardanos Yerleşkesi Fenerbahçe Spor Okulu Yaz Kampına Ev sahipliği Yapıyor

Dardanos Yerleşkesi Fenerbahçe Spor Okulu Yaz Kampına Evsahipliği Yapıyor.

Türkiye’nin birçok yerinden gelen minik futbolcularla geleceğin yıldızlarını yetiştiren Fenerbahçe Spor Okulları; bu yaz kamp yeri olarak Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Dardanos Yerleşkesini seçti.

Yayın tarihi : 21 Haziran 2016

Dardanos Yerleşkesi Fenerbahçe Spor Okulu Yaz Kampına Evsahipliği Yapıyor.

Yaz kampının açılışında konuşan Fenerbahçe Spor Okulları Koordinatör Yardımcısı Göksu Arı; Fenerbahçe Spor Okulları’nın 2016 Çanakkale yaz kampına desteklerinden ötürü Rektör Acer’e teşekkür ettiğini söyledi.

Rektör Acer ise Fenerbahçe Spor Okulları’nı Çanakkale’de ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını belirtti.

Fenerbahçe Spor Okulları Yaz Kampı 29 Haziran’a kadar ÇOMÜ Dardanos Yerleşkesinde devam edecek.

Haber: Erkan Özavcı Kamera& Montaj: Hüsnü Aksoy