Dardanos Yerleşkesi’nde Öğrenci Şenliği Çoşkusu Yaşandı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi 25. Kuruluş Yıldönümü Öğrenci Şenlikleri hafta sonu Dardanos Yerleşkesi’nde gerçekleştirilen etkinliklerle sona erdi.

Şenliğin Cuma günkü gündüz seansında öğrenci topluluklarının gösterileri vardı. Öğrenciler toplulukların etkinliklerine katılarak oldukça neşeli dakikalar geçirdiler.

Yayın tarihi : 17 Mayıs 2017

Akşam seansında ise ilk olarak ünlü sanatçı Aydilge sahne aldı.  Ünlü sanatçı sahneye çıkmadan önce yaptığı açıklamada ÇOMÜ’nünçok güzel bir üniversite olduğunu ve böyle denize nazır bir üniversitede konser verecek olmanın kendisini heyecanlandırdığını söyledi.

Röportajın ardından sahneye çıkan Aydilge bir birinden güzel parçalarıyla hayranlarına güzel anlar yaşattı.

Aydilge’nin konserinin ardından sahne alma sırası ünlü sanatçı Yusuf Güney’deydi.  Sanatçı, en keyif aldığı konserlerin üniversite konserleri olduğunu belirtti.

Yusuf Güney sahnede gösterdiği performansla izleyicilerden büyük beğeni aldı.

Şenliğin Cumartesi günkü gündüz seansında öğrenci topluluklarının birbirinden ilginç aktiveler i vardı. Plaj voleybolundan, kaligrafiye kaligrafiden İzcilik Topluluğu’nun gösterilerine kadar bir dizi aktivite gerçekleştirildi.

Gecenin ilk konuğu ‘’Yüksek Sadakat’’ grubuydu. Grup birbirinden hareketli parçalarıyla izleyenleri kendinden geçirdi.

Gecenin ikinci konuğu ünlü sanatçı Atiye’ydi.  Atiye konser öncesi ÇOMÜ TV mikrofonlarına şunları söyledi.

Röportajın ardından ünlü sanatçı Atiye, genç hayranlarının karşısına çıktı.

Şenliğin son gününün konukları ise Grup İmera ile ünlü şarkıcı Mehmet Erdem’di.

Sanatçılar sahnede gösterdikleri performansla izleyicilerden tam not aldılar.