Dijital Görüntü Tasarım ve Eğitim Merkezi Projesinin Lansmanı Gerçekleştirildi

Güney Marmara Kalkınma Ajansı, Mesleki Eğitimin Geliştirilmesi Destek Programı kapsamında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörlüğü adına başvurusu yapılan “Dijital Görüntü Tasarım ve Eğitim Merkezi” projesinin basın lansmanı ÇOMÜ TV Stüdyolarında gerçekleştirildi.

Yayın tarihi : 25 Kasım 2019

Proje lansmanına; Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, Çanakkale AK Parti Grup Başkan Vekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, Rektör Prof. Dr. Sedat Murat, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Suat Uğur, Güney Marmara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Abdullah Güç, GMKA İl Koordinatörü Recai Başaran, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Kasım’ın yanı sıra protokol üyeleri, akademisyenler ve basın mensupları katıldı.
Proje sürecini anlatarak projenin tanıtımını yapan Prof. Dr. Hülya Önal, merkezin Çanakkale için önemli bir değer olduğunu vurguladı ve sözlerine şöyle devam etti.

Prof. Dr. Hülya Önal’ın konuşmasının ardından ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, ÇOMÜ’nün iddialı projelerle adından söz ettireceğini söyledi.

Konuşmaların ardından, hareket yakalama stüdyosunda, Öğr. Gör. Gökhan Akça’nın anlatımıyla gerçek zamanlı olarak üç boyutlu karakterlerin canlandırma performansı gerçekleştirildi.