Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Eğitimi Bölümü 2015 - 2016 Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Eğitimi Bölümü 2015- 2016 Mezuniyet töreni yapıldı.

Troya Kültür Merkezinde gerçekleştirilen törene Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Erdem, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hidayet Işık, öğretim üyeleri, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından Kur’an-ı Kerim tilavetine ...

Yayın tarihi : 30 Mayıs 2016

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından Kur’an-ı Kerim tilavetine geçildi.

Kur’an-ı Kerim okunmasının ardından protokol konuşmaları yapıldı.

Bölüm birincileri Şefik Birman ve Nur Çidem’e diploma ve hediyeleri verildi.

Haber: Erkan Özavcı Kamera: Şerif Salman Montaj: Hüsnü Aksoy