Doç. Dr. Hilal Göktaş, Yurtdışı Deneyimlerini İçeren Sunum Gerçekleştirdi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Fizik Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hilal Göktaş 2013-2016 yılları arasında Massachusetts Teknoloji Enstitüsü’nde gerçekleştirdiği çalışmaları "Yurt Dışı Deneyimi, Fonksiyonel Malzeme Üretimi ve Uygulamaları" başlıklı sunumla bilim insanları ile paylaştı.

Yayın tarihi : 07 Aralık 2016

Troya Kültür Merkezinde gerçekleştirilen sunuma Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, dekanlar, bölüm başkanları, bilim insanları ve öğrenciler katıldı

Haber: Erkan Özavcı Kamera: Şerif Salman Montaj: Hüsnü Aksoy

Genel Yayın Yönetmeni: Vural Bulut