Eğitim Fakültesi 2015-2016 Akademik Kurul Toplantısı Yapıldı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Eğitim Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı Süleyman Demirel Konferans Salonunda yapıldı.

Toplantıya Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, rektör yardımcısı Prof. Dr. Mirza Tokpunar, Eğitim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Dinçay Köksal ve akademik personel katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından bölüm başkanlıkları sunumları yapıldı.

...

Yayın tarihi : 20 Kasım 2015

Sunumların ardından Dekan Vekili Prof. Dr. Dinçay Köksal 2015- 2016 Akademik yılı değerlendirme konuşmasını yaptı.

Dekan vekili Prof. Dr. Dinçay Köksal’ın ardından Rektör Prof. Dr. Yücel Acer genel bir değerlendirme konuşması yaptı.

Konuşmaların ardından emekli olan idari personele plaket takdimi yapıldı.