Eğitim Fakültesi Öğretmenler Gününü Kutladı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğrencileri Yrd.Doç.Dr. Mehtep Özden koordinatörlüğünde, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü düzenlediği etkinlikle kutladı.

Troya Kültür Merkezinde gerçekleştirilen kutlamaya Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süha Özden, Eğitim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Dinçay Köksal, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Abdullah Kelkit, akademisyenler ile öğrenciler katıldı.

...

Yayın tarihi : 09 Aralık 2016

Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından öğrencilerin söylediği marşlarla başladı.

Törenin açılış konuşmasını Eğitim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Dinçay Köksal yaptı.

Açılış konuşmasının ardından öğrencilerin seslendirdiği birbirinden güzel şiirler ve türküler dinlendi.

Gece, koronun söylediği birbirinden hareketli parçalarla devam etti.

Oldukça neşeli bir ortamda gerçekleştirilen gecenin sonunda programda yer alan öğrenciler ve öğretmenleri hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Haber: Erkan Özavcı Kamera: Mahmut Ergüven Montaj: Hüsnü Aksoy

Genel Yayın Yönetmeni: Vural Bulut