“EKİM GEÇİDİ 15 - ÇANAKKALE” Karma Sergisi Açıldı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen, Ressam Gülsün Erbil'in geleneksel hale getirdiği ‘’Ekim Geçidi 15- Çanakkale’’ Karma Sergisi açıldı.

Deniz Müzesi Muavenet-i Milliye Sergi Salonu’nda gerçekleştirilen sergi açılışına Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süha Özden ile sergiye katılan sanatçılar ve sanatseverler katıldı.

...

Yayın tarihi : 09 Kasım 2016

Koordinatörlüğünü Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Halide Okumuş’un yaptığı sergiye bu yıl ÇOMÜ sanatçılarının yanı sıra, şehir içinden ve şehir dışından gelen, 61 sanatçı eserleriyle katılıyor.

Serginin açılış konuşmasını sergi koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Halide Okumuş yaptı.

Konuşmanın ardından sergi koordinatörü Okumuş misafirlerine sergide yer alan eserler hakkında bilgi verdi.

Sanatseverler 8- 16 Kasım tarihleri arasında sergiyi gezebilecek.

Haber: Erkan Özavcı Kamera: Rüstem Savaş Montaj: Hüsnü Aksoy

Genel Yayın Yönetmeni: Vural Bulut