Ezine MYO’da Ağaç Dikim Etkinliği Gerçekleştirildi

Yayın tarihi : 24 Şubat 2017

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ezine Meslek Yüksekokulu 25. Yıl etkinlikleri kapsamında ‘’Her Öğrenci Bir Fidandır’’ sloganıyla ağaç dikim etkinliği gerçekleştirdi. Meslek Yüksek Okulu Yahya Çavuş Yerleşkesi’nde gerçekleştirilen etkinliğe Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Erdem, Süha Özden, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Abdullah Kelkit, Ezine MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mehtap Özden, akademisyenler ve öğrenciler katıldı. Ağaçlandırılan bölgede önümüzdeki dönemde üniversite ve Ezine Belediyesi’nin iş birliği ile 15 Temmuz Şehitler Parkı inşa edilmesi düşünülüyor.

Haber: Erkan Özavcı Kamera& Montaj: Hüsnü Aksoy

Genel Yayın Yönetmeni: Vural Bulut