Fakültelerini Birincilikle Kazanan Öğrenciler Ödüllendirdi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi fakültelerini birincilikle kazanan öğrencileri ödüllendirdi. Troya Kültür Merkezinde, senato toplantı öncesinde gerçekleştirilen ödül törenine Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Yücel Acer, Rektör Yardımcıları, Senato Üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Yayın tarihi : 20 Kasım 2015

Törende ayrıca YÖK’ün aldığı kararla ilk kez bütün devlet ve vakıf üniversitelerinde uygulanan YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç Teşekkür Belgesi de verildi. Ödül Töreninde İlk ödül Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği bölümünden Beyza Dündar'a verilirken, Dündar ödülünü Rektör Prof. Dr. Yücel Acer ve GSF Dekanı Prof. Dr. Dinçay Köksal’dan aldı.

Fen Edebiyat Fakültesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü öğrencisi Tuba Çakırtekin, vize sınavından dolayı törene katılamadığından ödülü, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Erdem, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Hüsnü Baysal’a verdi. İlahiyat Fakültesinden Esra Şentürk, ödülünü Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metehan Uzun ve Dekan Prof. Dr. Hidayet Işık’tan aldı.

Törende bir konuşma yapan Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Yücel Acer başarının mutlaka ödüllendirilmesi gerektiğini belirterek "Başarı ödüllendirilirse sürekli olur" dedi.

Konuşmanın ardından ödül alan öğrenciler ve senato üyeleri rektör Acer’in öz çekiminde bir araya geldi.