Genel

Flört Şiddeti Konulu Panel Gerçekleştirildi

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin düzenlediği ‘’Flört Şiddeti’’ konulu panel gerçekleştirildi. Troya Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen panele Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süha Özden, Çanakkale Barosu Başkanı Avukat Bülent Şarlan, Öğretim üyeleri, öğrenciler ile çok sayıda davetli katıldı. Panelin açılış ...


Yayın tarihi : 09 Mart 2017
Yazar : ÇOMÜ Medya Merkezi
8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin düzenlediği ‘’Flört Şiddeti’’ konulu panel gerçekleştirildi. Troya Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen panele Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süha Özden, Çanakkale Barosu Başkanı Avukat Bülent Şarlan, Öğretim üyeleri, öğrenciler ile çok sayıda davetli katıldı.
Panelin açılış konuşmasını Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Başkanı Doç. Dr. Gülgün Yazıcı yaptı. Yazıcı konuşmasında Bu 8 Martta da konuşacak farklı bir şeyin olmadığını belirterek kadına şiddetin devam ettiğini belirtti.
Moderatörlüğünü Doç. Dr. Gülbu Tanrıverdi’nin yaptığı panele ÇOMÜ Tıp Fakültesinden Öğretim üyesi Doç. Dr. Demet Güleç Öyekçin, ÇOMÜ Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Biriminden Psikolog Serdar Topal, Çanakkale Barosundan Avukat Şennur Tarak konuşmacı olarak katıldı.
Panelin ardından Çanakkale Barış Korosu, Öğretim Görevlisi Mete Gökçe Yönetiminde Koro Terapisi gerçekleştirdi.