Fotoğrafçılık ve Kameramanlık Bölümü'nde Fotoğraf Sergisi ve Kısa Film Gösterimleri Yapıldı.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu'nda bilim ve sanat etkinlikleri başladı.

Etkinlikler kapsamında Fotoğrafçılık ve Kameramanlık programı tarafından fotoğraf sergisi ve kısa film gösterimi yapıldı.

Troya Kültür Merkezinde gerçekleştirilen etkinliğe Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Enver Yolcu, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Etkinlikte ilk olarak öğrencilerin çektikleri ...

Yayın tarihi : 24 Mayıs 2016

Etkinlikte ilk olarak öğrencilerin çektikleri fotoğraflardan oluşan sergi açılışı yapıldı.

Etkinlik Yüksekokul Müdürü Yolcu'nun konuşması ve Özel İsmail Kaymak Koleji'nin minik öğrencilerinin de katıldığı kısa film gösterimi ile devam etti.

Haber: Erkan özavcı Kameraman: Cansu Hangül Montaj: Hüsnü Aksoy