Gazeteci-Yazar Abdurrahman Dilipak 28 Şubat Zulmünü ÇOMÜ'de Anlattı

Gazeteci Yazar Abdurrahman Dilipak ÇOMÜ İçdaş Kongre Merkezi'nde düzenlenen söyleşiye katıldı. "Darbeler de Ölür" başlığı ile 28 Şubat Post Modern darbesi ve yaşanan zulmün anlatıldığı söyleşi Ak Parti Çanakkale Gençlik Kolları, Ensar Vakfı, İlim Yayma Cemiyeti, Hayrat Vakfı,Tügva, Asder ve Onsekiz Mart Üniversitesi Genç Liderler ve Ortak Akıl Toplulukları tarafından organize edildi.

Söyleşi de Dilipak hayatından kesitlerle 28 Şubat'ın ...

Yayın tarihi : 02 Mart 2016

Söyleşi de Dilipak hayatından kesitlerle 28 Şubat'ın tarihsel sürecini, insanlar üzerinde oluşturulan algı operasyonlarını ve yaşatılan zulmü anlattı.

Söyleşi sonrası 28 Şubat tanıklarından Turgay Güleç ve Adaleti Savunanlar derneği Başkan Yardımcısı Necmettin Keleş anılarını anlattı.

Haber: Aydın Abuhan Kamera: Mahmut Ergüven - Metin Özbakış