''Geleceğin Liderliğinde Dişil Özelliklerin Önemi'' Konulu Konferans Yapıldı

‘’Geleceğin Liderliğinde Dişil Özelliklerin Önemi’’ Konulu Konferans Yapıldı.

ÇOMÜ Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Sosyoloji Topluluğunun birlikte, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında Troya Kültür Merkezinde düzenlediği konferansa Koç Üniversitesi Öğretim Görevlisi Evrim Cabbaroğlu konuşmacı olarak katıldı.

Yayın tarihi : 14 Mart 2016

‘’Geleceğin Liderliğinde Dişil Özelliklerin Önemi’’ Konulu Konferans Yapıldı.

Açılış konuşmasını ÇOMÜ Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi başkanı Doç. Dr. Gülgün Yazıcı yaptı. Yazıcı konuşmasında; ‘’Kadınlar Gününde öncelikle kadınların maruz kaldığı insan hakları ihlallerinin bir an önce son bulmasının yollarını aramalıyız’’ dedi.

Açılış konuşmasının ardından Profesyonel Liderlik ve Takım Koçu Evrim Cabbaroğlu’nun sunumuna geçildi.

Haber: Erkan Özavcı Kamera: Ceren Şahin Montaj: Hüsnü Aksoy