Gençlik ve Değerler Konulu Konferans Düzenlendi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nde Gençlik ve Değerler konulu konferans düzenlendi. Rektörlük Konferanslar Dizisi kapsamında Troya Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen konferansa Prof. Dr. Recep Kaymakcan konuşmacı olarak katıldı.

Konferansa Çanakkale Valisi Hamza Erkal, Rektör Prof. Dr. Yücel Acer, Çanakkale protokolü, üniversite yöneticileri ve çok sayıda dinleyici katıldı.

Konferans öncesi Rektör Prof. Dr. Yücel Acer bir konuşma ...

Yayın tarihi : 22 Nisan 2016

Konferans öncesi Rektör Prof. Dr. Yücel Acer bir konuşma yaptı.

Konuşmanın ardından konferansa geçildi. Konferansta Prof. Dr. Kaymakcan gençlik ve değerler kavramlarına ilişkin açıklamalar yaptı.

Haber: Aydın Abuhan - Kamera&Kurgu: Hüsnü Aksoy