GESTAŞ’tan ÇOMÜ’lü Öğrencilere Sıcak Çorba İkramı

Çanakkale’de hizmet veren Gestaş Deniz Ulaşım A.Ş, sosyal sorumluluk projesi kapsamında, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi öğrencileri için sabahları sıcak çorba ikramında bulunacak.

Çorba dağıtımı her sabah  08:00 ile  10:00 saatleri arasında ÇOMÜ ÖSEM önü, Teknik Bilimler önü ve İlahiyat Fakültesi bahçesinde olmak üzere  3 ayrı noktada gerçekleştirilecek.

2017- 2018 eğitim öğretim yılı boyunca devam edecek ücretsiz çorba...

Yayın tarihi : 02 Ekim 2017

2017- 2018 eğitim öğretim yılı boyunca devam edecek ücretsiz çorba dağıtım projesinin ilk günü Gestaş Genel Müdürü Volkan Uslu, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer ve Öğrenci Konseyi Başkanı Alperen Uysal’ın katılımı ile gerçekleştirildi.