Genel

Görsel İşitsel Teknikler ve Medya Yapımcılığı Yıl Sonu Fotoğraf Sergisi ve Kısa Film Gösterimi Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Görsel İşitsel Teknikler ve Medya YapımcılığıBölümü‘’Yıl Sonu Fotoğraf Sergisi ve Kısa Film Gösterimi’’ Yüksekokul Sergi Salonunda gerçekleştirildi.Bölüm öğrencilerinin bir yıl boyunca hazırladıkları çalışmaların yer aldığı etkinliğe Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Feyza Dereköy, Öğretim Görevlisi Aykan Özener, Öğretim Görevlisi Meral Açıkgöz, akademik ve idari ...


Yayın tarihi : 25 Mayıs 2017
Yazar : ÇOMÜ Medya Merkezi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Görsel İşitsel Teknikler ve Medya YapımcılığıBölümü‘’Yıl Sonu Fotoğraf Sergisi ve Kısa Film Gösterimi’’ Yüksekokul Sergi Salonunda gerçekleştirildi.Bölüm öğrencilerinin bir yıl boyunca hazırladıkları çalışmaların yer aldığı etkinliğe Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Feyza Dereköy, Öğretim Görevlisi Aykan Özener, Öğretim Görevlisi Meral Açıkgöz, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Fotoğraf Sergisi’nin açılış konuşmasını Öğretim Görevlisi Aykan Özener yaptı.

Açılış konuşmasının ardından öğrencilerin yaptığı çalışmalar tanıtıldı.

Etkinliğin kısa film gösterimi bölümünün açılış konuşmasını Öğretim Görevlisi Meral Açıkgöz yaptı.

Konuşmanın ardından kısa film gösterimlerine geçildi. Öğrencilerin bir yıl boyunca çektikleri filmler izlendi, ardından da filmlerin kamera arkasındaki ekipleri,deneyimlerini arkadaşlarıyla paylaştı.

Haber: Erkan Özavcı Kamera: Mahmut Ergüven Montaj: Kasım Ertuğrul

Genel Yayın Yönetmeni: Vural Bulut