Güzel Sanatlar Fakültesi'nde 3 Farklı Sergi Beğeniye Sunuldu

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nde gerçekleştirilen 18 Mart Deniz Zaferi  Sanat Konferansları ve Çalıştayları etkinliği çerçevesinde 3 adet sergisinin açılış yapıldı.

ÇOMÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Elemanları Sergisi ve Berna Batur Gündüz Öğrencileri Atölye Sergisi ve Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Öğretim Elemanları Sergisi sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Haber: Aydın Abuhan - Kamera: Muhammet Alınlı - Kurgu: ...

Yayın tarihi : 15 Mart 2016

Haber: Aydın Abuhan - Kamera: Muhammet Alınlı - Kurgu: Hüsnü Aksoy