Hedef Girişimci ve Yenilikçi Üniversite Endeksi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Proje Koordinasyon Merkezi tarafından “Girişimci ve Yenilikçi Üniversite Endeksi” konusunda bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

ÇOBİLTUM’da gerçekleşen toplantıya, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Erdem, Proje Koordinasyon Merkezi Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Ali Şahin Örnek ve akademik birimlerin proje koordinasyon temsilcileri katıldı.

Prof. Dr. Ahmet Erdem toplantıda yaptığı konuşmada ...

Yayın tarihi : 20 Nisan 2017

Prof. Dr. Ahmet Erdem toplantıda yaptığı konuşmada ÇOMÜ’nün mevcut durumu ve endeks için yapılabilecek çalışmalar konusunda bilgiler verdi ve birimlerden Proje Koordinasyon Merkezi’ne veri iletiminin eksiksiz ve düzenli olması gerektiğini vurguladı.

Prof. Dr. Erdem’in adından söz alan Proje Koordinasyon Merkezi çalışanı Uzman Uğur Serçe, hangi projelerin endekse girebileceği ve proje verilerinin nasıl işleneceğine dair bilgilendirme sunumu gerçekleştirdi.

Toplantı, Prof. Dr. Ahmet Erdem ve Yrd. Doç. Dr. Ali Şahin Örnek’in katılımcılardan gelen soruları yanıtlaması ile son buldu.