'' I. Dardanos Çocuk Şenliği '' Gerçekleştirildi

Hafta sonu Dardanos Yerleşkesi’nde çocuklar eğlenceye doydu.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Çocuklar Evi’nin organizasyonunda, sponsor firmaların katkılarıyla  “I. Dardanos Çocuk Şenliği” düzenlendi.

Üniversitenin Dardanos Tesisleri’nde gerçekleştirilen etkinliğe çok sayıda çocuk, aileleri ile birlikte katıldı.

Yayın tarihi : 07 Haziran 2016

Hafta sonu Dardanos Yerleşkesi’nde çocuklar eğlenceye doydu.

Birbirinden ilginç animasyon ve yarışmaların düzenlendiği etkinlikte çocuklar ebeveynleriyle birlikte yarışmalara katılarak doyasıya eğlendiler.

Haber: Erkan Özavcı - Kamera: Muhammet Alınlı - Montaj: Hüsnü Aksoy